Friday, October 23, 2009

Jiwaku Kacau

Salam semua..

hari nie pertama kali aku join this blogspot..
almaklum la kengkawan aku semuanya da lame berkecimpung dlm dunia blog nih...
aku je terhegeh² baru nak join..hehe...biase le dok keje kt tmp busy in de world...payah skit nk luangkan masa ber 'blog'...tp ari nie ape yg membuat aku nak & perlu join blog nih bkn la sbb kawan² but i'm think...blog adalah salah 1 port untuk kita memberi pendapat,berkongsi pandangan @ resipi masakan air tangan sendiri hehe @ luahan rasa hati...hmm da mcm diari plak (tp nih jenis elektronik)& membebel ttg ape yang berlaku dlm hidup kita seharian..hehe..yang kdg² membuatkan identiti & perjalanan idup kita diketahui org lain smda kenalan baru & jugak kenalan lama yg melawat blog kita...tp tue semua x de hal...saje suka² kn??..

hmmmm...so aku pn nk membebel ler jugak...tp bkn merepek la..ahaks...dalam idup nih bkn senang kita nk melalui hari² yang mendatang..tul x?sbb kita sendiri x tau ape yang akn berlaku esok hari...kalu mati x pe...so kita x sempat pun nk pikir...tue pn klu kita cukup amalan di dunia..yg selebihnya lu pikir la sendiri...hehe..& klu panjang umo..ape² pun yg berlaku 'life must be go on'...

nie semua dunia...akhirat x tau lagi mcmn...hmmmmm...ape yg aku nk share dengan kengkawan...ttg attitude manusia nie...ye la nak cite pn smp bila² x abis² kan..tp aku x peduli aku nk bebelkn jugak...wakenabeb!!hehe aku bgtau nih pun untuk mengingatkan diri aku jugak sekiranya aku ditakdirkan mempunyai kekayaan duniawi & gelaran agar aku tidak lupa diri & menindas org lain demi kepentingan diri sendiri..so...masa da time ar (tiru ayat my bespren)...nak cite makan tahun skit..hehe...esok² la eh..aku da nak go back to my sweet home...sweet ke??ehehe whatever...jgn diselubungi diri anda dengan MISTERIIiiiii...

'Hidup ini adalah warna-warni yang terlakar pada kanvas...walaupun tidak cantik tetapi ia tetap mempunyai sejuta rasa'.

2 comments:

  1. salam qaseh,

    cop dulu, knur jadi 1st follower of your blog...hehe.

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete